top of page

SNACKS

Een gezonde snack is onmisbaar voor een hond. Het is goed voor het gebit en kan als tussendoortje of bij de hondentraining gegeven worden.

Bij ons vind je een groot assortiment hondensnacks waaronder kauwbotten, snoepjes, churpi's en nog veel meer.

Dit alles van de beste kwaliteit zonder chemische toevoegingen.

DSC_1517.JPG

Akyra

Alle producten bestaan voor de volle 100% uit gedroogde dierlijke "delen". Al deze snacks worden zorgvuldig op lage temperatuur luchtgedroogd zodat ze zo veel mogelijk voedingswaarde behouden, maar toch lang houdbaar zijn op kamertemperatuur. In dit productieproces worden in geen geval toevoegingen gedaan van smaakstoffen, bewaar- en vulmiddelen. Ze hebben een aanbod van zeer uiteenlopende diersoorten en dat maakt dat hun snacks ook perfect geschikt zijn voor dieren met allergieën of intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of dierlijke eiwitten.

Akyra

Amiguitos

Amigüitos snacks en sticks zijn semi-moist (zachte) producten. Het zijn gezonde en natuurlijke snoepjes of sticks voor uw hond en gemaakt van vers vlees (geen vleesmeel). Hierdoor zijn er dus geen kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Ook bevatten ze geen gluten, aardappel, rijst, maïs of graan.

DSC_1523.JPG
Amiguitos
DSC_0175.JPG

Canis Purus

In opmaak

Canis Purus

Celtic Connection

Celtic Connection heeft naast voeding ook hypoallergene snacks voor de hond. Door de smakelijkheid, het formaat van het brokje en het lage caloriegehalte zijn de treats ideaal te gebruiken als beloningssnoepje. Ze bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn geheel glutenvrij. Door het gebruik van enkel gevogelte of vis als dierlijk ingredient zijn treats uitermate geschikt voor honden met een voedingsallergie. 

DSC_1447.JPG
Celtic Connection
DSC_1529.JPG

Churpi

De Churpi is een 100% veilige kauwsnack voor uw huisdier. De snack is gedroogd  volgens een eeuwenoud recept uit de Himalaya. Gemaakt van Yakmelk, zout en limoensap. Zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of chemicaliën.

Rijk aan calcium en andere belangrijke mineralen.

Het kauwen is voor uw huisdier een ware en langdurige traktatie. 

Omdat Churpi een zeer veilige snack is, is deze geschikt voor pups.

Churpi

Farm Food

De Farm Food Rawhide is gemaakt van 100% puur gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen, zonder toevoegingen. De kauwkluiven zijn stevig, hard en volledig verteerbaar. 

Kauwen is goed voor de tanden en zorgt voor een gevoel van rust.

Farm Food trainers: Ideaal bij training en beloning van zowel puppies als ook oudere honden. Ze zijn gemaakt van 100% puur runderhart en luchtgedroogd waardoor de natuurlijke geur en smaak van het vlees optimaal bewaard blijven.

Ze worden geproduceerd  zonder toevoegingen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, kleur-, geur- en smaakstoffen en zijn ze glutenvrij. 

DSC_1448.JPG
Farm Food
DSC_1496 kopie.JPG

Kivo

Kauwen is een gezonde en stimulerende bezigheid voor je hond.

Het kauwen op een snack reinigt en versterkt het gebit.

Alle snacks van Kivo zijn natuurlijk gedroogd, vrij van chemicaliën en vrij van granen & gluten.

Kivo

Profine

Profine Grain Free is een semi moist (zachte) hondensnack op basis van 1 diersoort. Makkelijk verteerbaar en voorzien van zalmolie voor een gezonde vacht en huid. Bovendien zijn ze  ook uitstekend geschikt voor tijdens de cursus/training. Het assortiment is ondertussen uitgebreid met de krokante Profine Crunchy Crackers. Ze zijn 100% natuurlijk en ook volledig graanvrij.

DSC_1463.JPG
Profine
DSC_1467.JPG

Riverwood

De hondensnacks van Riverwood zijn een onweerstaanbare lekkernij voor iedere hond. De snacks zijn op ambachtelijke wijze gedroogd. De snacks zijn 100% natuurlijk en dragen bij aan het reinigen van het gebit en het gezond houden van het tandvlees. Ze vormen het ideale tussendoortje of beloning voor volwassen honden van alle rassen.  

Riverwood
bottom of page