top of page

KVV 
(diepvries)

KVV staat voor Kant en Klaar Vers Voer. Alle ingrediënten die je hond nodig heeft worden in de juiste verhouding gemalen en diepgevroren.

Het gaat hier om spier- en orgaanvlees en gemalen bot, als natuurlijke calciumbron, en soms ook groenten en rijst. Het vlees moet eerst ontdooid worden in de koelkast en daarna steeds rauw aan je hond gegeven worden.

Hieronder vind u meer informatie over de merken van KVV die we verdelen.

Bandit

Versvleesvoeding van Bandit bevat gemalen botten, vlees, orgaanvlees en groenten om zoveel mogelijk een prooidier na te bootsen. Deze biologische voeding bevat vlees van dieren die een zo natuurlijk mogelijke voeding hebben gekregen, die meer bewegingsvrijheid hebben gehad en geen antibiotica en andere chemische toevoegingen. Het is dus ook een diervriendelijker voeding.

DSC_1480.JPG
Alaska
Bandit
DSC_1474.JPG

Alaska

De vleesvoedingen van Alaska Natural Petfood zijn geïnspireerd door de natuur zelf. Namelijk op het menu van de voorouders van onze honden; de wolf.

Alaska Natural Petfood is samengesteld uit de beste ingrediënten die voorhanden zijn: rauw vlees met botten en organen. Dit ook nog aangevuld met gepureerde groenten.

Alle ingrediënten worden toegevoegd in de juiste verhouding waarna ze gemalen en gemengd worden.  Na de productie wordt Alaska Natural Petfood snel ingevroren. Hierdoor blijven alle van nature aanwezige voedingstoffen behouden.

DSC_1485.JPG

Carnibest

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden. Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

 

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur- en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen en synthetische toevoegingen. De voedingen van Carnibest bevatten wel een klein percentage rijst.

Carnibest

Energique

IN OPMAAK

DSC_0178.JPG
Energique
DSC_1448.JPG

Farm Food

Farm Food voeding is afgestemd op de volledige behoeften van de hond, zodat een zo lang en gezond mogelijk leven wordt gewaarborgd. Dit bereiken ze door in de voeding alles weg te laten wat de gezondheid kan schaden en toe te voegen wat de hond van nature nodig heeft om gezond te blijven.

Zo is de voeding zonder chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, toegevoegde kleur-, geur- of smaakstoffen.

Farm Food

Gowill+

Alle samenstellingen van Gowill + worden met de grootste zorg bereid. Ze werken enkel met ingrediënten die ook geschikt bevonden werden voor menselijke consumptie. Zo kan u er zeker van zijn dat uw huisdier enkel het beste voorgeschoteld krijgt. 

Gowill+  heeft een grovere vermaling en bevat geen groentenmix.

Voor de samenstelling hanteren ze 70% spiervlees, 15% gemalen bot en 15% organen.

DSC_1492.JPG
Gowill+
DSC_1496 kopie.JPG

Kivo

De voeding van Kivo is gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. 

De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoeld heeft.

Kivo

Naturis

De kwaliteit van de grondstoffen staat bij hun zeer hoog aangeschreven en dat is ook de reden dat ze bijvoorbeeld voor hun vers vlees geen kant-en-klare mixen laten aankomen, ze willen echt de grondstoffen zien die ze zelf verwerken tot een mix!   Naturis Versvlees wordt van vers vlees gemaakt dat geschikt is voor menselijke consumptie. Er worden dus absoluut geen granen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of bindmiddelen aan toegevoegd.

DSC_1460.JPG
Naturis
DSC_1499.JPG

Pure Instinct

De voeding van Pure Instinct wordt gemaakt van hoogwaardige bevleesde botten en spiervlees, de juiste mix van orgaantjes, seizoensgroenten, essentiële vetten en een mix van vitaminen en mineralen. Hierdoor zijn alle essentiële voedingsstoffen gegarandeerd.

Pure Instinct

Runner

Runner wordt met de grootste zorg samengesteld uit de beste grondstoffen, zoals vers spiervlees, organen, botten, aangevuld met vitaminen en mineralen. Dus geen diermeel, antioxydanten, conserveringsmiddelen of andere stoffen die er niet thuis horen.

DSC_1503.JPG
Runner
DSC_1505.JPG

Tammenga

De vleesmixen van Tammenga worden met de grootst mogelijke zorg bereid, om uw hond een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd te geven.

De grondstoffen van hun mixen zijn supervers en geschikt voor menselijke consumptie.

Ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn glutenvrij!

Tammenga
bottom of page