top of page

BROKKEN

Alle brokken zijn zonder chemische geur-, kleur- of smaakstoffen en zonder bewaarmiddelen. Er zit een hoog vleesgehalte in en zeer weinig tot geen granen. Hierdoor zijn ze een echte lekkernij voor je kat. De brokken zijn op een minder hoge temperatuur verhit zodat alle voedingsstoffen beter bewaard blijven. Vele brokken zijn holistisch wat wil zeggen dat er verschillende supplementen inzitten voor de algemene gezondheid van je kat.

 

Hieronder vind u meer informatie over de merken van brokken die we verdelen.

Brit VD
DSC_1544 kopie.JPG

Brit VD

Brit Grain-Free Veterinary Diets is een reeks speciaal samengestelde glutenvrije diëten voor diergeneeskundig gebruik.

 Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen en functionele ingrediënten, zoals levende probiotica, vitamines en DHA- en EPA-vetzuren, voldoen aan de voedingsbehoeften van huisdieren en ondersteunen hun gezondheid en algemeen welzijn.

Deze voeding dient steeds in overleg met de dierenarts gegeven te worden.

C PRO Food

IN OPMAAK

C PRO Food
DSC_1547.JPG

Carnis

Bij het ontwikkelen van de voeding maakt Carnis enkel gebruik van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarnaast zit er in de voeding alleen vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie.

 

Alle brokken bevatten cellulose. Dit stimuleert een goede vertering en zorgt daarnaast ook voor een langdurig verzadigd gevoel.

De voeding bevat ook Taurine. Dit essentiële aminozuur wordt niet standaard aangemaakt door het lichaam. Taurine heeft een positief effect op het gezichtsvermogen en de hartspier en zorgt daarnaast voor een goede spijsvertering.

Carnis

Grandorf

Alle recepten van Grandorf beginnen met vlees van hoge kwaliteit dat pure dierlijke eiwitten levert zonder toevoeging van plantaardige eiwitten. Alleen dierlijke eiwitten leveren alle essentiële aminozuren die uw huisdier nodig heeft voor een gezonde voeding.

 

De zorgvuldig geselecteerde, voedingsingrediënten zijn ideaal voor gevoelige huisdieren, helpen bij een gezonde spijsvertering en ondersteunen het immuunsysteem voor een gezonde levensstijl.

DSC_1552.JPG
Grandorf
DSC_1555 kopie.JPG

Riverwood

Bij Riverwood heb je keuze uit een breed assortiment gezonde kattenbrokken met vlees als eerste ingrediënt. Daarnaast zijn onze brokken 100% natuurlijk door het gebruik van ‘vrije uitloop’ vlees en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien bevat iedere variant drie unieke eiwitbronnen wat het uitermate geschikt maakt voor katten met een allergie of voedselintolerantie. 

Riverwood
bottom of page