top of page

BROKKEN

Alle brokken zijn zonder chemische geur-, kleur- of smaakstoffen en zonder bewaarmiddelen. Er zit een hoog vleesgehalte in en zeer weinig tot geen granen. Hierdoor zijn ze een echte lekkernij voor je hond. De brokken zijn op een minder hoge temperatuur verhit zodat alle voedingsstoffen beter bewaard blijven. Vele brokken zijn holistisch wat wil zeggen dat er verschillende supplementen inzitten voor de algemene gezondheid van je hond.

 

Hieronder vind u meer informatie over de merken van brokken die we verdelen.

Canis Purus

IN OPMAAK

DSC_0175.JPG
Brit VD

C PRO Food

IN OPMAAK

Canis Purus

Brit VD

Brit Grain-Free Veterinary Diets is een reeks speciaal samengestelde glutenvrije diëten voor diergeneeskundig gebruik.

 Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen en functionele ingrediënten, zoals levende probiotica, vitamines en DHA- en EPA-vetzuren, voldoen aan de voedingsbehoeften van huisdieren en ondersteunen hun gezondheid en algemeen welzijn.

Deze voeding dient steeds in overleg met de dierenarts gegeven te worden.

DSC_1428.JPG
C PRO
DSC_1434.JPG

Carnilove True Fresh

In de producten van Carnilove TRUE FRESH wordt alleen vers vlees of vis verwerkt (60%). De rest van de ingrediënten zijn groenten, fruit en superfoods, zoals eierschaal, eendenkroos en spirulina. De brokken bevatten zalmolie.

Het vlees is afkomstig van dieren van regionale boerderijen die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. De toegevoegde rode linzen zijn een uitstekende bron van mineralen en vezels, terwijl lemna essentiële omega-3-vetzuren levert. Spirulina is rijk aan mineralen en aminozuren, die een belangrijke rol spelen bij de stofwisseling. Bosbessen en tijm bieden de nodige antioxidanten om de cellen te beschermen tegen de gevolgen van veroudering en helpen ook om een goede stofwisseling te behouden. De voeding is gluten- en graanvrij.

Carnilove

Carnis

In het assortiment vind je geperste brokken in twee formaten: Small, voor kleine hondenrassen en puppy's en Regular voor middelgrote en grote hondenrassen, op basis van vier verschillende dierlijke eiwitbronnen: kip, zalm, lam en konijn. Doordat de brokken totaal verschillend zijn qua ingrediënten en alle benodigde voedingsstoffen bevatten, is er voor iedere hond een passende voeding.

 

Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

DSC_1438.JPG
Carnis
DSC_1445.JPG

Celtic Connection

Wetende dat honden en katten carnivoren zijn en veel vlees nodig hebben in hun dieet, wordt de voeding van Celtic gemaakt met vers bereid, ethisch gekweekt vlees of vis als het belangrijkste ingrediënt.

De voeding is zonder gluten, granen en vulstoffen omdat deze ontstekingen, stijve gewrichten en spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken.

In plaats daarvan werd er een mengsel van gezonde groenten en fruit en meer kruiden toegevoegd om de natuurlijke gezondheid en vitaliteit te helpen herstellen en behouden.

Door toevoeging van verschillende voedingssupplementen is dit een holistische voeding.

Celtic Connection

Darf

Darf is koud geperst droogvoer. 

Per kilo bites hebben ze 3200 gram vers vlees verwerkt. Door het gebruik van verse grondstoffen, kokosolie en krill heeft Darf een lekkere geur. Doordat er zoveel vlees in de brokken zit, zijn deze zachter dan reguliere brokken. Je kunt de bites eventueel oplossen in water om zo een soort diner voor je hond te maken.

DSC_1454.JPG
Darf
DSC_1448.JPG

Farm Food

Farm Food voeding is afgestemd op de volledige behoeften van de hond, zodat een zo lang en gezond mogelijk leven wordt gewaarborgd. Dit bereiken ze door in de voeding alles weg te laten wat de gezondheid kan schaden en toe te voegen wat de hond van nature nodig heeft om gezond te blijven.

Zo is de voeding zonder chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, toegevoegde kleurstoffen, geurstoffen of smaakstoffen.

Farm Food

Grandorf

Alle recepten van Grandorf beginnen met vlees van hoge kwaliteit dat pure dierlijke eiwitten levert zonder toevoeging van plantaardige eiwitten. Alleen dierlijke eiwitten leveren alle essentiële aminozuren die uw huisdier nodig heeft voor een gezonde voeding.

 

De zorgvuldig geselecteerde voedingsingrediënten zijn ideaal voor gevoelige huisdieren, helpen bij een gezonde spijsvertering en ondersteunen het immuunsysteem voor een gezonde levensstijl.

DSC_1459.JPG
Grandorf
DSC_1460.JPG

Naturis

Deze persbrokken hebben een heel hoge voedingswaarde omdat ze zoals het woord al zegt, koudgeperst worden.

Het is net doordat er geen al te hoge temperaturen aan te pas komen dat er zo een goede darmopneembaarheid bewaard blijft. Deze brokken zijn geschikt voor honden met een gevoelig maag- en darmstelsel of die allergisch zijn aan bepaalde granen zoals tarwe.

Naturis

Profine

De formules van Profine bevatten veilige natuurlijke ingrediënten en garanderen dat jouw hond een uitgebalanceerde voeding krijgt. De unieke combinatie van vlees en groenten zorgt voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie.

DSC_1465.JPG
Profine
DSC_1467.JPG

Riverwood

De voeding van Riverwood is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Ze zijn ook graan- en glutenvrij en bevatten 3 unieke hypoallergene eiwitbronnen.

Riverwood
bottom of page