top of page

BLIK

Het nat voer in blik is uitsluitend bedoeld als aanvullende voeding. Je kan dit dus samen met een brok geven of af en toe als tussendoortje. 

 

Hieronder vind u meer informatie over de merken van brokken die we verdelen.

C PRO Food

IN OPMAAK

Brit VD
DSC_1544 kopie.JPG

Brit VD

Brit Grain-Free Veterinary Diets blikken natvoer zijn een reeks speciaal samengestelde glutenvrije diëten voor diergeneeskundig gebruik.

 Zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen en functionele ingrediënten, zoals levende probiotica, vitamines en DHA- en EPA-vetzuren, voldoen aan de voedingsbehoeften van huisdieren en ondersteunen hun gezondheid en algemeen welzijn.

Deze voeding dient steeds in overleg met de dierenarts gegeven te worden.

C PRO Food
DSC_1552.JPG

Grandorf

Volledig natuurlijk natvoer van selectief gekozen vleesfilet en/of visfilet, zacht gekookt in eigen bouillon. Ideaal voor katten met een gevoelige spijsvertering. Alleen vlees en vis en niets overbodig – een uitstekende aanvulling op droog voedsel voor een uitgebalanceerd dieet.

Grandorf

Smolke

De voedingen van Smølke hebben altijd een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten, precies afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw kat.

Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een glanzende vacht, een schoon gebit en ondersteuning bieden voor gezonde urinewegen.

DSC_1559 kopie.JPG
Smolke
bottom of page