Biogance

Verzorgingsproducten voor hond en kat met natuurlijke ingrediënten. Vermindert het risico op allergieën.

Shampoo

Protein Plus

De shampoo Protein Plus is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van tarweproteïnen voor een drievoudige werking: ontwarrend, beschermend en versterkend. Deze hydraterende en voedende shampoo reinigt de vacht grondig.Geschikt voor dagelijks gebruik en voor elk type vacht.  Ook geschikt voor puppy’s.

2 in 1

Zonder parabenen. Bio actieve bestanddelen. 2 in 1 conditioner & anti statische shampoo met komkommerextract en zoete amandel met 3-delige actie: schoonmaken, ontwarring en voeden. Ook geschikt voor katten en puppy’s.

White Snow

De shampoo White Snow is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van vlierbesextract. Deze shampoo accentueert op natuurlijke wijze de kleur van de vacht en zorgt voor een grondige reiniging en voeding. Geschikt voor honden met een lichte of witte vacht. Ook geschikt voor puppy’s.

Nutri Repair

De shampoo Nutri Repair is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van kliskruid verrijkt met avocado-olie voor een drievoudige werking: voedend, herstellend en kalmerend.

Deze voedende en hydraterende shampoo helpt de droge en beschadigde vacht te herstellen en vermindert jeuk. Ook geschikt voor katten en puppy’s.

My Puppy

De shampoo My Puppy is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van kamille en hopextract voor een optimale mildheid. Deze shampoo voedt en reinigt grondig, rekening houdend met de gevoelige vacht en huid van uw puppy. Ook geschikt voor katten.

My Cat

De shampoo My Cat is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van argan-olie voor een herstellende, voedende, preventieve en hydraterende werking. Deze shampoo, rijk aan Omega 6 en vitamine A en E, hydrateert de huid en voedt de vacht. Bovendien wordt de vacht beschermd tegen externe factoren zoals vervuiling, zonlicht en tabak. Ook geschikt voor puppy’s.

Fleas away Dog

De shampoo Fleas Away is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van Tijm en essentiële lavendel-olie voor een preventieve en beschermende werking. Deze shampoo voedt en reinigt grondig en bestrijdt efficiënt schadelijke insecten zoals vlooien en teken. Ook geschikt voor katten en puppy’s.

Fleas Away Cat

De shampoo Repellent is een pH neutrale shampoo, zorgvuldig samengesteld op basis van essentiële geranium-olie voor een preventieve en beschermende werking. Deze shampoo voedt en reinigt grondig en bestrijdt efficiënt schadelijke insecten zoals vlooien en teken. Ook geschikt voor puppy’s.

Odour Control

Geur controle shampoo: De speciale formule op basis van rozemarijn en den reinigt op een zachte manier en neutraliseert geurtjes. Ook geschikt voor katten en puppy’s.

Conditioner

Gliss Hair Conditioner

De conditioner Gliss Hair is een pH neutrale conditioner, zorgvuldig samengesteld op basis van jojoba-olie en tarwekiemen voor een drievoudige werking: ontwarrend, voedend en glad makend. Ook geschikt voor katten.

Xtra Volume Conditioner

De conditioner Xtra Volume is een pH neutrale conditioner, zorgvuldig samengesteld op basis van zijdeproteïnen en verrijkt met vitamine E om de vacht te voeden en opnieuw volume te geven. Zorgt voor een betere ontwarring. POEDEL, BOBTAIL, PERS, BOLOGNEZER, TERRIËR, MALTEZER,…Ook geschikt voor katten.

Droogshampoo

Waterless Dry shampoo Dog

De droogshampoo Waterless voor honden, samengesteld op basis van natuurlijk poeder, reinigt de vacht zonder spoelen en verwijdert geurtjes en vuil. Irriteert de huid en de vacht niet. Geschikt voor elk type vacht. Ideaal tussen twee wasbeurten in.

Waterless Dry shampoo Cat

De droogshampoo Waterless voor katten, samengesteld op basis van natuurlijk poeder, reinigt de vacht zonder spoelen en verwijdert geurtjes en vuil. Irriteert de huid en de vacht niet. Geschikt voor elk type vacht. Ideaal tussen twee wasbeurten in.

Reinigende lotion

No rinse lotion Dog

NO RINSE LOTION voor honden: reinigende lotion op basis van natuurlijke waterkersextracten voor het ontgeuren en reinigen zonder de vacht te spoelen.

No rinse lotion
Cat

NO RINSE LOTION voor katten: reinigende lotion op basis van natuurlijke waterkersextracten voor het ontgeuren en reinigen zonder de vacht te spoelen.

Ontwarrende spray

Gliss liss Dog spray

De spray Gliss’ Liss voor honden, samengesteld op basis van plantaardige olie, ontwart en verzorgt de vacht. Bovendien zorgt de spray voor een schitterende glans.

Gliss liss Cat spray

De spray Gliss’ Liss voor katten, samengesteld op basis van plantaardige olie, ontwart en verzorgt de vacht. Bovendien zorgt de spray voor een schitterende glans.

Xtra liss tangle remover

De extra liss spray is een uitstekende oplossing bij het verwijderen van knopen.

Dagelijkse spray

Algo Derm

Algo Derm heeft antiseptische en hydraterende eigenschappen. De parabenenvrije formule is verrijkt met biologisch zeewier Laminaria, klisextract en allantoïne. Deze verzachten de jeuk en verlichten een geïrriteerde huid. Ook geschikt voor katten.

Voor een goed resultaat, te gebruiken met de nutri repair shampoo.

Speciale verzorging

Dentifresh
100ml

Deze tandpasta is een  efficiënte en natuurlijke oplossing voor de vorming van tandsteen op basis van enzymen en fluor.

Cleansing wipes

100% biologisch afbreekbare reinigingsdoekjes voor de dagelijkse hygiëne van de vacht en gevoelige gebieden (ogen, oren, slijmvliezen). De hypoallergene formule uit 99% natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen, kleurstoffen en alcohol. Geschikt voor alle soorten vachten, pups, kittens en kleine zoogdieren.